Κατασκευη ιστοσελιδασ

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν:

Τα πολλά λόγια είναι περιττά, η απόδειξη της δουλειάς μας είναι οι ίδιοι μας οι πελάτες!

Στη softexpert κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες ιστοσελίδες προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων

 

Με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας θα καταφέρετε να αυξήσετε τη φήμη και την παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Μη ξεχνάτε το 95% των χρηστών αναζητούν πρώτα διαδικτυακά πληροφορίες για προϊόντα ή υπηρεσίες που θέλουν να αγοράσουν.

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεστε εκεί που ψάχνουν οι υποψήφιοι πελάτες σας.

 

Στη Softexpert κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες ιστοσελίδες προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες του κάθε πελάτη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι responsive, δηλαδή προσαρμόζονται πάντα τέλεια στην οθόνη του κάθε χρήστη (κινητό, τάμπλετ κλπ). Τέλος, η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη σε κάθε πελάτη μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας.

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι:

 

1. Επιλογή Design
Στο πρώτο βήμα της κατασκευής της ιστοσελίδας, σας στέλνουμε αρκετά δείγματα design έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει.

 

2. Κατασκευή Ιστοσελίδας
Το δεύτερο βήμα είναι το πιο εντυπωσιακό! Tο design μόλις έχει επιλεχθεί και πλέον η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών της Softexpert αναλαμβάνει να υλοποιήσει το σύστημα της ιστοσελίδας καθώς και και την προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρησης σας

 

3. Παραμετροποίηση ιστοσελίδας – Data entry
Στο τρίτο βήμα η κατασκευή της ιστοσελίδας σας έχει ολοκληρωθεί. Πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσουμε μέσα τις πληροφορίες σας (φωτογραφίες, βίντεο,κείμενα) έτσι ώστε η σελίδα μας να πάρει την τελική της μορφή.

 

4. Testing – Παράδoση ιστοσελίδας
Και φτάνουμε στο τελευταίο βήμα, όπου πλέον το μονο που απομένει είναι να σιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν σωστά και ότι το υλικό που περάσαμε δεν έχει κάποιο πρόβλημα / λάθος. Σε περίπτωση όπου ολα βαίνουν καλως παραδίδουμε τους κωδικούς της ιστοσελίδας.

icon About

Συγχαρητήρια πλέον είστε ένας τυχερός κάτοχος ιστοσελίδας κατασκευασμένη από τη Softexpert.

Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού.

Digital Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού.