Κατασκευη e-shop

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν:

Τα πολλά λόγια είναι περιττά, η απόδειξη της δουλειάς μας είναι οι ίδιοι μας οι πελάτες!

Στη softexpert κατασκευάζουμε ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

 

Κατασκευή e-shop:
Στις μέρες όλο και περισσότεροι χρήστες αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες από ηλεκτρονικά καταστήματα. Η δημιουργία ενός eshop,θα σας δώσει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ώρο 365 μέρες το χρόνο.

 

Στη Softexpert παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης και στοχεύουν άμεσα στο κοινό της κάθε επιχείρησης.

 

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Τέλος, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε κάθε πελάτη μας καθ’όλη τη διάρκεια της κατασκευής αλλά και μετά το τέλος των εργασιών.

 

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι:

1. Επιλογή Design
Στο πρώτο βήμα της κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος, σας στέλνουμε αρκετά δείγματα design έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει.

 

2. Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop)
Το δεύτερο βήμα είναι το πιο εντυπωσιακό! Tο design μόλις έχει επιλεχθεί και πλέον η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών της Softexpert αναλαμβάνει να υλοποιήσει το σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και και την προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρησης σας.

 

3. Παραμετροποίηση eshop – Data entry
Στο τρίτο βήμα η κατασκευή της ηλεκτρονικού σας καταστήματος έχει ολοκληρωθεί. Πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσουμε μέσα τις πληροφορίες σας (φωτογραφίες, προϊόντα, κείμενα) έτσι ώστε η σελίδα μας να πάρει την τελική της μορφή.

 

4. Testing – Παράδoση eshop
Και φτάνουμε στο τελευταίο βήμα, όπου πλέον το μονο που απομένει είναι νασιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν σωστά και ότι το υλικό που περάσαμε δεν έχει κάποιο πρόβλημα / λάθος. Σε περίπτωση όπου ολα βαίνουν καλως παραδίδουμε τους κωδικούς του eshop.

icon About

Συγχαρητήρια πλέον είστε ένας τυχερός κάτοχος ηλεκτρονικού καταστήματος κατασκευασμένο από τη Softexpert.

Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού.

Digital Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού.