Digital Marketing

DIGITAL MARKETING

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα σύνολο υπηρεσιών που μπορεί να απογειώσει την επιχείρηση σου. Συνεχείς προκλήσεις, έρευνα, τεχνογωσία, εμπειρία και συνεργασία είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

Social Media Marketing

Δημιουργήστε εξαιρετικά καλό Engagement με τους μελλοντικούς πελάτες σας.

 

Στις μέρες τα social media όπως το Facebook και το Ιnstagram παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση μιας επιχείρησης. Η σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των social media μπορεί να αποφέρει σημαντικά μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Η επικοινωνία μέσω Social Media είναι άμεση, αμφίδρομη, και η διάδοση τους τεράστια χάρη στα Tablets και τα Smartphones. Η ερασιτεχνική ή ελλιπείς παρουσία μιας επιχείρησης στα social media είναι χειρότερη από έλλειψη παρουσίας εκεί.

Διαχειριση Facebook & Instagram

Η ομάδα marketing της Softexpert αναλαμβάνει για λογαριασμό του κάθε πελάτη την παρουσία της επιχείρησης του στα πιο δημοφιλή social media (facebook & instagram) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αναπτύσσουμε την επιχείρησή σας με έξυπνο και μοναδικό περιεχόμενο στο Facebook ενδυναμώνοντας το brand
awareness και αυξάνοντας τις πωλήσεις της. Παράλληλα, στο Instagram εφαρμόζουμε έξυπνες τακτικές προώθησης με επίκεντρο το φωτογραφικό υλικό.

Τα βήματα που ακολουθούμε: 

 • Αναλαμβάνουμε ανδεν υπάρχουν ήδη να δημιουργήσουμε λογαριασμούς στα social media για λογαριασμό του κάθε πελάτη
 • Έπειτα διαχειριζόμαστε αυτούς τους λογαριασμούς ανεβάζοντας συνεχώς περιεχόμενο (φωτογραφίες, βίντεο, διαγωνισμούς κλπ) αυξάνοντας το engagement με το target group της κάθε επιχείρησης
 • Ελέγχουμε την  απόδοση των δημοσιεύσεων και προχωράμεσε διορθώσεις όπου χρειάζεται
 • Τέλος, συμβουλεύουμε τον πελάτη σε ενδεχόμενες πληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες

Τα παραπάνω βήματα γίνονται πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη. Παρέχουμε συνεχής βελτιστοποίηση στις καμπάνιες και με τον καιρό μαθαίνουμε καλύτερα το target group της επιχείρησης σας. Δουλεύουμε κάθε λογαριασμό σα να είναι δικό μας! Μάθετε περισσότερα >>

Google Ads

Η Google διαθέτει τη διασημότερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, ενώ παράλληλα αποτελείται από το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημιστείτε σε έναν τεράστιο αριθμό χρηστών, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται.

 

Οι δυνατότητες πολλές. Διαφημιστείτε με κείμενο στο Search Network και προσεγγίστε τον πελάτη σας ακριβώς τη στιγμή που σας χρειάζεται. Διαφημιστείτε με εικόνα και βίντεο στο Display Network ή στο Youtube και δημιουργήστε περιεχόμενο που θα μείνει για αρκετό καιρό στη μνήμη των χρηστών.

 

Έρευνα – Υλοποίηση – Παρακολούθηση – Βελτιστοποίηση – Επιτυχία. Αυτή τη διαδρομή ακολουθούμε και εμείς για να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Στόχος μας να πετύχουμε για εσάς το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό κόστος!

 

Τα βήματα που ακολουθούμε:

 • Καταγραφή και ανάλυση αναγκών και στόχων που έχετε
 • Έρευνα αγοράς και δημιουργία πλάνου μάρκετινγκ
 • Υλοποίηση πλάνου
 • Παρακολούθηση-Βελτιστοποίηση-Αναλυτικόreporting

Email Marketing

To Email marketing αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές μεθόδους για την προώθηση της επιχείρησής σας. Τα Newsletters αποτελούν την καλύτερη μορφή διαφήμισης για να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης και πιστότητας με τους πελάτες σας.

 

Η Softexpert αναλαμβάνει την προώθηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας μέσω της αποστολής Newsletters.

 

Συντάσσουμε και αποστέλλουμε έξυπνα Newsletters που προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

 

Η φιλοσοφία μας να χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και να μην επιβαρύνουμε το χρήστη με ανεπιθύμητο υλικό. Γι αυτό το λόγο η Εταιρία μας δεν διαθέτει λίστες e-mail και συμβουλεύει όλους τους πελάτες να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam).

 

Αξιοποιούμε κατάλληλα τις προσφερόμενες τεχνολογίες ώστε να προσαρμόζουμε τα Newsletters σας, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνονται και τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες αναφέρονται (δημογραφική στόχευση, εκπτώσεις, ειδικά προνόμια, προθεσμίες λήξεως προσφορών κ.λπ.).

 

Τα βήματα που ακολουθούμε:

 

 • Καταγραφή και ανάλυση αναγκών και στόχων που έχετε
 • Έρευνα αγοράς και δημιουργία εικαστικών προς αποστολή
 • Υλοποίηση πλάνου και αποστολή newsletter
 • Παρακολούθηση-Βελτιστοποίηση-Αναλυτικόreporting

Search Engine Optimization

Ο όρος Search Engine Optimization (SEO) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες που επιτελούνται στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

 

Η Softexpert προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στον τομέα του Search Engine Optimization με σκοπό την προώθηση της ιστοσελίδας σας και την αύξηση της κίνησης που προέρχεται από τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, προς την ιστοσελίδα σας.

 

Χρησιμοποιούμε «έξυπνα» τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά με βάση τις οποίες συντελείται η επισήμανση της ιστοσελίδας σας από τις μηχανές αναζήτησης. Τοποθετούμε στρατηγικά τις λέξεις-κλειδιά στον κορμό του κυρίως κειμένου της σελίδας σας (body text), και φροντίζουμε να εμφανίζονται στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι οι μηχανές αναζήτησης θα εντοπίσουν και θα επισημάνουν τα στοιχεία που σας ενδιαφέρει να προβάλλετε.

Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού.

Digital Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού.